Deutsche Version Vakantie Hessen English Version Vakantie Hessen
Informatie over dit Aanbieder:
Ferienwohnung am Guckenberg in Diez an der Lahn
Klik op de afbeelding om te vergroten
Ferienwohnung am Guckenberg in Diez an der Lahn
Wohnbereich
Küche
Terrasse
Kamer-Overzicht
Vakantiewoningen :
1
per nacht vanaf 42 EUR

Adres op de kaart


Adres

Vakantiewoning am Guckenberg in Diez an der Lahn

Am Guckenberg 7
65582 Diez

Aanbiedingen

vakantiewoningenOverzicht
Classificatie van het huis:
Prijs per nacht vanaf : € 42.00 voor 2 person(en)

Details:
Vanaf de vierde nacht günstige prijs
Max. aantal personen dat wij kunnen herbergen: 2 Personen
Prijs:
De vakantiewoning voor 2 pers. kost per nacht € 42,- Vanaf de vierde nacht gunstigere prijs. De prijs per week € 285,-. Voor een derde persoon, met slaapgelegenheid op een divan wordt € 8 berekend.  Voor langer verblijf prijs op aanvraag.
Beddegoed, hand-en droogdoeken, alsook eindreiniging in prijs onthouden. Een boeking voor twee nachten kost € 104,-.

Beschrijving:
In onze 50 qm. grote gezellige woning, met eigen ingang, kunt U zich echt thuis voelen. De woning bestaat uit: 1 slaapkamer m. Lit-jumeau (2 matrazen), 1 woonkamer m. bankstel en een goed gevulde boekenkast, Keuken (volledig ingericht), badkamer m. douche en toilet. Afstelkamer. Twee terrassen staan ter Uwer beschikking. Gelieve niet in de woning te roken.

Bezienswaardigheden:
Het stadsbeeld is hernieuwd, bv. door geheel nieuw aangelegde straten en ook het laanoevere heeft door oeverterrasseneen nieuw Gezicht gekregen.
Grafenslot en winkels in stadcentrum binnen 10 min. bereikbaar. In het Grafenslot is een nieuw ingericht „Heimatmuseum“ te bezichtigen. In de middeleeuwse „Stiftskerk“ (12 eeuw) zijn verschillende grafstenen, bv. het prachtige graf (Lahnmarmor) van de vorstin Amalie van Diez-nassau, alsook een romaanse doopstein. Het barocke slot Oranienstein (17. eeuw) met zijn oranienmuseum herinert aan de historische verbindingen met het nederlandse koninghuis (De Oranjeroute).
In onmiddelbare omgeving: Limburg aan de Laan, met middeleeuws stadcentrum en Dom, Weilburg met barocke Slot en Bootstunnel, de
kuurstad Bad Ems met speelkasino en russische kerk.
In het Oranjejaar 2011 wordt de herinnering aan de historische banden met Nederland velvoudig levendig gehouden: herinert aan Jan Wilhelm Friso van Nassau Diez,  op 14 juli 1711

Aktiviteiten:
Wandelen en fietsen in het bosrijke Laandaal en omgeving van Taunus en Westerwald, zwemmen in verwarmd buiten of binnenbad, bootstochten op de Laan (Kanuverhuur), bv met een laanschip naar Balduinstein. Jedere maandag gelegenheid om Bridge te spelen.

Kultuur:
Tentoonstellinggen in huis Eberhard, theater en koncerten in de „oude Kazerne“. Een kultureel hoogtepunkt zijn de „Oraniensteiner Koncerten“, die in gelijknamig slot, oftewel in de stiftskerk plaatsvinden.
Uitrusting van de kamers
Nietrokerskamer Kinderbedje mogelijk


Aanbiedingen in dit huis en in de nabije omgeving
Beleven en ontspannen
Solarium Sauna Tuin / Park Zwembad Overdekt zwembad Tennisterrein (buiten) Tennishal Paardrijden Minigolf Kinderspeelplein Balspelen Vissen Wandelmogelijkheden Fietsroutes Mountainbiking Nordic Walking


Eten & drinken
Ontbijt mogelijk

Ligging en omgeving

Rustige ligging Aan de rivier/ het meer Aan de bosrand


Legende