Deutsche Version Vakantie Hessen English Version Vakantie Hessen
Informatie over dit Aanbieder:
Landgasthof Deutsches Haus in Steinau-Ulmbach
Klik op de afbeelding om te vergroten
Landgasthof Deutsches Haus in Steinau Ulmbach
Zimmer
Landgasthof
Saal
Kamer-Overzicht
Tweepersoonskamer:
16
per nacht vanaf 54 EUR

Adres op de kaart


Adres

Landgasthof Deutsches Haus in Steinau-Ulmbach

In der Ährecke 2/ Ot: Ulmbach
36396 Steinau

Aanbiedingen

restaurants, pensionsOverzicht
Prijs per nacht / persoon vanaf : € 30.00

Max. aantal personen dat wij kunnen herbergen: 32 Personen
Hartelijk welkom...bij Landgasthof Deutsches Haus in Steinau-Ulmbach.

Biker Hartelijk welkom!!!

In een erg rustige, landelijke omgeving zijn wij het ideale vertrekpunt voor uitstapjes maar ook het ideale vakantieverblijf. Motorrijders, wandelaars en fietsers zijn bij ons ook altijd hartelijk welkom. Ontdek op deze pagina’s de voordelen van ons familiaal geleide huis.

Kamers
Wij hebben absoluut alles om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Immers, niet alleen de omgeving is bijzonder aantrekkelijk, ook ons huis zelf heeft zo het een en ander te bieden. Gebruik ons dakterras, de sauna of het solarium om u te ontspannen. Voor sportieve activiteiten staan onze beide kegelbanen ter beschikking. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze gezellig ingerichte gemeenschappelijke ruimte.

Het "Landgasthof Deutsches Haus" heeft 16 gezellig ingerichte tweepersoonskamers met gemoedelijke uitstraling, waar u zich echt goed voelt. De tweepersoonskamers kunnen ook als eenpersoonskamer worden gebruikt. In enkele kamers kan bovendien nog een derde bed worden bijgezet. Alle kamers hebben bad, douche en toilet, telefoon en tv (satellietaansluiting).

Restaurant
Wij bieden u een goede burgerkeuken aan. Na bestelling worden alle gerechten vers bereid. Wij vragen u dan ook vriendelijk een beetje geduld te hebben, mocht u wat langer moeten wachten. Onze gerechten met rundvlees zijn voornamelijk afkomstig van onze eigen Galaway-teelt.

Wij beschikken over ruimten voor feesten voor maximaal 300 personen. De vriendelijk ingerichte taverne biedt plaats aan 40 personen. s’Avonds is de gezellige toog ook erg in trek.

In ons bijgebouw kunnen wij u feestjes aanbieden voor maximaal 70 personen. Ook voor conferenties is deze ruimte bijzonder geliefd. Onze kamer met stucwerk biedt ruimte voor maximaal 35 personen.

Onze keuken is geopend van 11.30 tot 14.00 uur en van 17.30 tot 22.30 uur. Wij gunnen onszelf een dagje rust per week, en wel op dinsdag. Wij wensen u een aangenaam verblijf en smakelijk eten.

Bekijkt u onze menu- en drankenkaart in alle rust op onze homepage. Voor alle gasten die meer willen weten over onze meeneemgerechten, hebben wij ook ons ‘buitenshuismenu’ on-line gezet.

Kegelbaan & zaal
In de kelder vindt u onze beide schaarkegelbanen. De gezellige avondjes die u hier kunt doorbrengen, zijn bijzonder geliefd. Als klein cadeautje geeft ons huis aan elke club een bokaal die u volgens uw eigen regels mag ‘uitkegelen’.

In onze zaal, die erg flexibel kan worden ingedeeld, kunnen tot 300 personen een plekje vinden. Tijdens de winter vinden hier muziekevenementen plaats, waarbij dan ook onze kleine bar wordt geïntegreerd. De zaal is zo gebouwd dat ook oudere mensen overal makkelijk bij kunnen komen, de zaal op het gelijkvloers is helemaal bereikbaar zonder trappen, waardoor de toegang ook voor rolstoelgebruikers geen enkel probleem oplevert. Bovendien zijn de toiletten op dezelfde verdieping. De zaal wordt ook graag gebruikt door de plaatselijke verenigingen bij feesten of evenementen ( bijvoorbeeld carnavalfeesten e.d.) De zangvereniging houdt hier ook haar wekelijkse repetitie.

We kijken ernaar uit u weldra (opnieuw) als gast te mogen begroeten.
Uitrusting van de kamers
TV op de kamer Telefoon op de kamer Nietrokerskamer Kamers met balkon voorhanden Kinderbedje mogelijk


Aanbiedingen in dit huis en in de nabije omgeving
Beleven en ontspannen
Solarium Sauna Zwembad Overdekt zwembad Kegelen Tennisterrein (buiten) Golfterrein Paardrijden Minigolf Kinderspeelplein Balspelen Vissen


Eten & drinken
Restaurant Ontbijtbuffet Regionale keuken

Dienstverlening van het huis

Terras Parkeerplaats Honden toegelaten

Ligging en omgeving

Rustige ligging
Volgend station 8 km Verwijderd.
Luchthaven 70 km Verwijderd.
Autosnelweg ist die A 66 .
Bushalte 500 m Verwijderd.

Beurs 70 km Verwijderd.


Legende